flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників процесу, громадян, які проживають на території Донецької та Луганської областей!

13 серпня 2014, 09:40

До уваги учасників процесу, громадян, які проживають на території Донецької та Луганської областей!


Листом УДППЗ «Укрпошта» від 23.07.2014 № 7-14 повідомлено про призупинення до окремої вказівки приймання до пересилання поштових відправлень на адресу населених пунктів:

- Донецької області: Амвросіївського, Старобешівського, Шахтарського, Ясинуватського районів, м. Дзержинськ, м. Дебальцеве, м. Кіровське, м. Сніжне, м. Донецьк, м. Макіївка, м. Єнакієве, м. Горлівка, м. Харцизьк, м. Торез;

- Луганської області: Перевальського, Попаснянського, Антрацитівського, Лутугинського, Станичо-Луганського, Слов’яносербського Краснодонського Свердловського районів, м. Луганськ, м. Алчевськ, м. Первомайськ, м. Кіровськ, м. Ровеньки, м. Красний Луч, м. Лисичанськ, м. Рубіжне, м. Стаханів, м. Брянка, м. Сєвєродонецьк.

Виходячи зі змісту даного листа, керівництво Харківського апеляційного адміністративного суду прийняло рішення про тимчасове призупинення пересилання поштових відправлень, адресованих одержувачам вищевказаних районів та населених пунктів Донецької та Луганської областей.

Разом з тим, з метою належної організації роботи Харківського апеляційного адміністративного суду та з метою дотримання норм Кодексу адміністративного судочинства України Харківський апеляційний адміністративний суд розміщує список осіб, які проживають на території Донецької та Луганської областей, та/або беруть участь у справах, в яких апеляційні скарги подані на рішення судів, розташованих на території Донецької та Луганської областей, із повідомленням вказаних осіб про виклик у судове засідання.

Звертаємо увагу учасників процесу, що з процесуальними документами та кінцевими рішеннями у справі можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

З метою уточнення інформації про рух справи можна звертатись до канцелярії суду за телефоном (057) 370-73-18.