flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Голови Харківського апеляційного адміністративного суду з нагоди святкування Дня працівника суду

15 грудня 2015, 13:05

Шановні судді та працівники суду!

Прийміть щирі вітання з Днем працівників суду!



У цей святковий день хочу висловити свою повагу та вдячність суддям, які у період бурхливих подій та стрімких змін у житті нашого суспільства, залишаються гарантами захисту прав, свобод та інтересів громадян. Окремі слова пошани хочу висловити на адресу суддів, які вже завершили свою нелегку роботу на посаді судді, але чия робота залишається взірцем та джерелом натхнення для діючого суддівського корпусу.

Також хочу відзначити велику роль, яку у зміцненні й піднесенні авторитету судової влади відіграють працівники судів. Ці люди забезпечують діяльність суду як державної установи, їх самовіддана, злагоджена праця є надійною опорою судочинства. Від того, як працює апарат суду у громадян складається загальне враження про судову систему взагалі.

Від імені колективу Харківського апеляційного адміністративного суду та від себе особисто вітаю вас з професійним святом, зичу вам здоров’я, енергії, оптимізму. Нехай робота приносить задоволення, життя дарує лише приємні зміни, а творче натхнення та професійні успіхи ніколи не полишають Вас.

Зі святом Вас.

З повагою
Голова Харківського апеляційного
адміністративного суду                                                               Бершов Г.Є.