flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Харківський апеляційний адміністративний суд провів турнір з міні-футболу

16 грудня 2015, 13:13

З метою пропаганди активного способу життя, підвищення ролі фізичної культури й спорту, організації активного відпочинку та зміцнення здоров’я суддів і працівників апаратів судів Харківський апеляційний адміністративний суд організовував перший в області турнір з міні-футболу серед команд судів м. Харкова та Харківської області з розіграшу Кубка «Феміда-2015», який приурочили до Дня працівників суду.

Групові змагання проходили з 12 по 13 грудня 2015 року в місті Харкові на базі спортивного комплексу Національного юридичного університету ім. Ярослава Мудрого.

В зазначену турнірі брали участь такі команди:
команда Харківського апеляційного адміністративного суду;
команда «Феміда» яка складалася з таких судів, як Близнюківський районний суду Харківської області, Лозівський міськрайонний суду Харківської області, Дворічанський районний суду Харківської області, Великобурлуцький районний суду Харківської області, Первомайський міськрайонний суду Харківської області;
команда Московського районного суду м. Харкова за назвою «АРГО»;
команда Господарського суду Харківської області;
команда Комінтернівського районного суду м. Харкова спільно із Червонозаводським районним судом м. Харкова;
команда «CARBON D.C.» Господарського суду Донецької області;
команда Харківського окружного адміністративного суду;
команда «Ураган» спільна команда Балаклійського районного суду Харківської області та Жовтневим районним судом м. Харкова;
команда Орджонікідзевського районного суду м. Харкова спільно із Фрунзенським районним судом м. Харкова;
команда «LEX» спільна команда Харківського апеляційного господарського суд, Апеляційного суду Харківської області та Київського районного суду м. Харкова.

12 грудня проходив перший етап, груповий, турніру за результатами ігрового дня були виявлені дві найслабші команди у групах, це команда Орджонікідзевського районного суду м. Харкова спільно із Фрунзенським районним судом м. Харкова та команда Комінтернівського районного суду м. Харкова спільно із Червонозаводським районним судом м. Харкова.

13 грудня проходили змагання плей-офф, тобто гра на вибування. Вболівальники змогли побачити, як команди, які вийшли до стадії плей-офф виборювали перемогу, команди демонстрували велику жагу до перемоги, гарну та професійну гру, незважаючи на те, що команди представляли тільки працівники апаратів судів та судді.

У фінальній частині змагань за третє місце зустрілися команди «CARBON D.C.» Господарського суду Донецької області та команда Господарського суду Харківської області, в цьому протистоянні із рахунком 4:3 перемогла команда Господарського суду Харківської області, та посіла третє місце у турнірі.

Фінальна, напевно най видовищна гра, проходила між командами «LEX» та командою «Феміда», в якій здобула перемогу із рахунком 5:1 команда «LEX», команда «Феміда» посіла друге місце відповідно.

Нагородження команд переможців проводив Голова Харківського апеляційного адміністративного суду Бершов Г.Є.

Голова суду звернувся до всіх команд зі словами вдячності за гарну, конкурентну та чесну гру, та привітав всіх присутніх зі святом Дня працівника суду, побажав наснаги, здоров’я, професійних звершень та сил для того, щоб виконувати покладений на всіх обов’язок служінню державі.