flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

13 РОКІВ КОДЕКСУ АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДОЧИНСТВА УКРАЇНИ

18 липня 2018, 10:14

13 РОКІВ КОДЕКСУ АДМІНІСТРАТИВНОГО СУДОЧИНСТВА УКРАЇНИ

       У липні 2018 в Харківському апеляційному адміністративному суді відбулася зустріч працівників суду із студентами Навчально-наукового інституту Механотроніки і систем менеджменту Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка та Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, присвячена Дням адміністративної юстиції.
Відкрила захід начальник відділу по забезпеченню роботи керівництва та звернень громадян Мельник Інна Володимирівна, яка розповіла гостям про створення адміністративного судочинства та Харківського апеляційного адміністративного суду.
Заступник начальника інформаційно-технічного забезпечення суду Шушпанов Максим Євгенович продемонстрував студентам на проекторі презентацію на тему: "Становлення адміністративної юстиції".
Учасники заходу ознайомилися з особливостями роботи у суді, набули корисного досвіду, отримали багато цікавої інформації та ряд позитивних емоцій.
Начальником відділу судової статистики та узагальнення судової практики Пасечнік Ольгою Володимирівною було проведено відкриту лекцію про історію розвитку адміністративної юстиції, про її появу на території України у середні віки. Також студенти дізналися про Концепцію судово-правової реформи, яка задекларувала створення адміністративних судів та про малу судову реформу.
Студенти ознайомились з роботою Харківського апеляційного адміністративного суду та його процесуальною діяльністю, дізналися про справи, які розглядаються адміністративними судами та динаміку здійснення правосуддя судом.Після інформативних доповідей начальниками відділів було проведено учасникам оглядову екскурсію судом та надано відповіді на всі запитання.

 

 

 

 

 

За повідомленням
прес-служби суду