flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання Голови суду із нагоди святкування Дня незалежності України

22 серпня 2014, 09:00




 

Щиро вітаю Вас із визначним для нашого суспільства святом — Днем незалежності України!

Дата проголошення незалежності Україна стала поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту.

Наша країна, наш народ вже в 23 раз святкує здійснення одвічної мрії українців – бути Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас – випробовуванням на зрілість, на терпіння, на толерантність, нарешті – на здоровий глузд. І не може бути сумніву в тому, що працелюбний народ України в змозі поліпшити життя у своїй власній державі.

Багато чого в нашій країні зараз викликає подив. Багато чого – обурення. Є чим пишатися, є що виправляти, є що вдосконалювати. Перш за все завжди слід пам’ятати, що змінити світ можна тільки змінивши себе.

Наше прагнення жити в суверенній та незалежній Україні є гарним прикладом для прийдешніх поколінь шанувати, любити й берегти нашу рідну землю. Лише разом буде досягнуто успіху в утвердженні соціальної, демократичної, правової держави, найбільшою цінністю якої є забезпечення прав і свобод людини.

Шановні співвітчизники! Бажаю вам здоров’я, щастя, успіхів у всіх ваших справах і нехай мрія про краще життя окриляє вас на нові звершення, на нові добрі справи в ім’я нашої України, та її майбутніх поколінь.

Вітаю Вас із Днем незалежності України!



З повагою

Голова Харківського апеляційного

адміністративного суду Бершов Г.Є.