flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ХААС крокує в ногу із судовою реформою

30 вересня 2016, 11:47

29 вересня 2016 року у приміщенні Харківського апеляційного адміністративного суду відбувся конкурс на заміщення вакантних посад державної служби відповідно до нового Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби що затверджений Постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 р. № 246  відповідно до Закону України «Про державну службу».

 

Проведення конкурсу здійснюється відповідно до визначених в установленому законом порядку вимог до професійної компетентності кандидата на вакантну посаду державної служби на основі оцінювання його особистих досягнень, знань, умінь і навичок, моральних і ділових якостей для належного виконання посадових обов’язків.

У конкурсі прийняли участь 25 кандидатів на зайняття посад державної служби.

Конкурс проходив у декілька етапів.

Перший етап складався із тестових питань.  Кандидати на зайняття посад державної служби проходили тестові завдання на спеціально облаштованих комп’ютерах на офіційному веб-сайті Нацдержслужби.

Після чого конкурсна комісія провела ще один етап конкурсу з кандидатами на зайняття посад державної служби категорії «Б» – розв’язання ситуаційних завдань.

Наступним етапом конкурсу була співбесіда. Конкурсна комісія поспілкувалася із кожним кандидатом, який пройшов попередні етапи, та познайомилася із кожним ближче. Всі кандидати показали високий рівень знань, та на думку комісії, заслуговують на зарахування до штату, але, нажаль, місць на всіх не вистачить.

Конкурсна комісія, сподіваємось, прийняла правильні рішення, та незабаром оголосить про результати конкурсу, які до речі буде опубліковано на нашому веб-сайті.

Слідкуйте за подіями та життям нашого суду.

Гарного дня